Douwe Veenstra, de Medipoint-adviseur, met in zijn hand de Somnox slaaprobot. Leveranciers geven op de Beleefdag voorlichting over sta-op-stoelen, bedden en zorghulpmiddelen. Voor de bedden en matrassen van Deron geldt een 
aantrekkelijke kortingsactie.
Douwe Veenstra, de Medipoint-adviseur, met in zijn hand de Somnox slaaprobot. Leveranciers geven op de Beleefdag voorlichting over sta-op-stoelen, bedden en zorghulpmiddelen. Voor de bedden en matrassen van Deron geldt een aantrekkelijke kortingsactie. Foto: Actief Media

Beleefdag zorgwinkel Medipoint Drachten

DRACHTEN – U bent op vrijdag 13 december van harte welkom bij Medipoint in Drachten voor lezingen, demonstraties en het testen van zorghulpmiddelen. Tussen 14.00 en 20.00 uur staan de winkelmedewerkers voor u klaar voor demonstraties. Ook geven de leveranciers van de slaaprobot Somnox en de heupairbag Wolk lezingen. Alleen tijdens de Beleefdag kunt u profiteren van 20% korting op het assortiment van Medipoint.

Tijdens de Beleefdag krijgt u advies om veilig mobiel te blijven. Bijvoorbeeld met behulp van de heupairbag Wolk. Een beschermende heupgordel met ingebouwd alarm- en gps-systeem. Of test één van onze scootmobielen, rollators en elektrische (loop)fietsen uit.Ook draagt de juiste slaaphouding bij aan een goede nachtrust. Tijdens de Beleefdag geldt er een aantrekkelijke kortingsactie op de bedden en matrassen van Deron. De expert vertelt er u graag meer over.

U kunt zich gratis inschrijven voor de lezingen via www.medipoint.nl/beleefdagen of bel 088 - 10 20 100 (optie 3). Wees er snel bij, want VOL = VOL. De programmering van de lezingen is als volgt. Veilig mobiel: 14.00-14.30 uur, 14.30-15.00 uur; Gezond slapen: 15.00-15.30 uur, 16.30-17.00 uur, 18.30-19.00 uur.

We zien u graag in Drachten. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar en u kunt gratis parkeren rondom de winkel.

Beleefdag Medipoint | Vitalis Drachten | Jade 32, Drachten | vrijdag 13 december van 14.00 tot 20.00 uur | Parkeren gratis.