Doe mee en win een stakaart voor het concert van De Kast.
Doe mee en win een stakaart voor het concert van De Kast.

Jubileumconcert De Kast in AFAS Live

AMSTERDAM - Op zaterdag 14 december viert de popgroep De Kast in originele bezetting haar 30-jarig jubileum in de AFAS Live in Amsterdam. Wil je hierbij zijn? Doe dan mee met de prijsvraag van Weekblad Actief. Bedenk een originele felicitatie voor De Kast en maak kans op twee kaarten voor het jubileumconcert. Weekblad Actief geeft in totaal 16 kaarten weg.

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. In totaal heeft de groep 14 top-40 hits gehad in haar carrière. De Kast was in de jaren '90 één van de populairste popbands van Nederland en verkocht in totaal meer dan 1.000.000 cd's en singles. Tevens wonnen ze meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre. De band viel op door hun speciale megaconcerten in onder andere Sportpaleis Ahoy, op het strand van Lemmer, en in het Arnhemse Gelredome. Hun eerste stadionconcert in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen was op 6 juni 1997, hier werd ook de live-clip van 'In Nije Dei' opgenomen.

Zanger Syb van der Ploeg: "We zijn trots om onze jubileumshow eindelijk te mogen aankondigen en hopen dat we veel fans terugzien die vroeger massaal onze concerten bezochten. Dertig jaar De Kast is een hele mijlpaal en we gaan er samen met de fans een grote reünie én een ontzettend bijzondere avond van maken!"

Doe dus mee met de prijsvraag van Weekblad Actief en maak kans om hierbij te zijn!