Korfballers TFS starten met nipte winst

HOUTIGEHAGE - De Kompenij ster korballers zijn goed van start gegaan in de thuishal in Houtigehage. Bij de eerste competitiewedstrijd van het zaalseizoen zijn de twee punten in eigen huis gebleven door een nipte 15-14 overwinning op WWC uit Mantgum/Wiuwert.

TFS ging met een 10-7 voorsprong de rust in. Na rust kwam TFS voor het eerst op vier doelpunten voorsprong. Vervolgens kwam WWC weer dichtbij: 14-13. Met nog negen minuten op de klok beloofde dit een spannend slot van de eerste wedstrijd te worden. De trokken via een afstandsschot de stand gelijk. Door een verzilverde strafworp kwam TFS weer op voorsprong. Deze 15-14 bleef de laatste zeven minuten op het scorebord staan, omdat beide teams het gat van de korf niet meer wisten te vinden.