Bloemschikdemo

URETERP - De afdeling Drachten van tuinvereniging Groei&Bloei geeft zaterdag 30 november vanaf 14.00 uur een kerstbloemschikdemonstratie in MFC De Wier aan de Telle 11 in Ureterp. Bloemschikstyliste Hanneke Frankema (uit Sneek) maakt maar liefst acht mooie bloemstukken die verloot worden. De zaal is open om 13.00 uur. Entree leden 3,50, niet leden 5 euro.

Kerstmarkt

BOORNBERGUM - Vrijdag 13 december organiseert Muziekvereniging 'Looft den Heer' uit Boornbergum een grote kerstmarkt. Deze wordt gehouden in dorpshuis 't Bynt aan de Westerbuorren 1 in Boornbergum. Van 16.30 tot 19.00 uur. Er zijn diverse verkoopkraampjes, zelfgemaakte kerstcreaties, snert, broodjes hamburger en een speciale kinderhoek.

Benefietconcert

URETERP – Zaterdag 30 november (aanvang 19.30, inloop 19.00 uur) geeft het Interkerkelijk Mannenkoor It Ljochtbeaken uit Waskemeer/Haulerwijk een gratis benefietconcert in de PKN-Ontmoetingskerk aan de Mounestrjitte in Ureterp. De baten zijn bestemd voor Light4Nations. De toegang is gratis. Wel wordt een collecte gehouden.