Vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur zijn de vele stands en de modeshow te bezoeken op de Winterfair in Wâlterswâld.
Vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur zijn de vele stands en de modeshow te bezoeken op de Winterfair in Wâlterswâld. Foto: Ingezonden

Laaste weekend van november: grote Winterfair in de Nije Warf in Wâlterswâld

WALTERSWALD - Het laatste weekend van november wordt voor de tweede keer de Winterfair van Driezum-Wâlterswâld georganiseerd.

Op beide dagen is er
ook een modeshow

Kunt u zich de eerste editie nog herinneren? Een schitterend aangeklede markt, voor jong en oud, vrijwillig georganiseerd door vele dorpsgenoten?
De reacties die deze markt heeft losgemaakt bij zowel de standhouders als de bezoekers, heeft de organisatie er toe aangezet de Winterfair dit jaar nog grootser en exclusiever neer te zetten.
Ditmaal is de Winterfair twee dagen: vrijdag 29 november en zaterdag 30 november. Vrijdag is de fair open van 17.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze twee dagen zal er een divers aanbod zijn. In verschillende zalen en ook buiten staan schitterend aangeklede kramen. Zowel voor jong als oud, man en vrouw, zal er veel te zien en te verkrijgen zijn. Ook is er op beide dagen een modeshow en de bar is geopend voor een lekker hapje of drankje.

De entree bedraagt 3 euro en uw toegangskaartje is het hele weekend geldig.

Winterfair van Driezum-Wâlterswâld | Nije Warf | Foarwei 31A, 9113 PA Wâlterswâld