Ontmoetingsmiddag in @Holdert

DRACHTEN - Op woensdag 18 december organiseert M.O.S., samen met Humanitas, ZuidOostZorg, AanZet, Support Fryslân, Noorderburg en Talant, een ontmoetingsmiddag in het restaurant van @Holdert (Van Knobeldorffsplein 121).

Deze ontmoetingsmiddag is voor iedereen in Smallingerland die graag nieuwe mensen wil ontmoeten om eventueel samen iets te ondernemen. Zou je het leuk vinden om met iemand te praten of samen met iemand leuke dingen te doen? Wil je bijvoorbeeld wandelen of fietsen? Een oude hobby oppakken? Een museum bezoeken? Gezellig met iemand een kop koffie drinken? Een keer samen eten?

Maak ongedwongen kennis met iemand, met dezelfde interesses, om samen iets te ondernemen. Wie weet ontstaan er op die manier nieuwe vriendschappen. Tijdens deze ontmoetingsmiddag zijn er een aantal korte georganiseerde gespreksrondes waarin je elkaar wat beter kunt leren kennen. Klikt het? Dan wisselen jullie gegevens uit of je maakt ter plekke een afspraak om elkaar nog een keer te ontmoeten. Klikt het niet, dan heb je misschien een klik met de volgende persoon met wie je kennis maakt. Het wordt hoe dan ook een gezellige middag, waar ontmoeting centraal staat.

Kom je ook? Je kunt deelnemen van 14.00 tot 15.30 of van 15.30 tot 17.00 uur. "We vragen vooraf wat informatie over je interesses, zodat je, als je dat wilt, in de gespreksrondes tegenover iemand komt met dezelfde interesses." Opgeven kan via Jeanette Kooi door te bellen met 06-31597705, dan noteert zij je gegevens, of stuur een mail naar j.kooi@mosweb.nl.