Tenniskampioenen

BEETSTERZWAAG - Inmiddels is de tenniscompetitie voor de jeugd al weer afgelopen. Het team Groen van tennisclub TC Lauswolt moest het op de laatste competitiedag opnemen tegen HTV Ten Woude. Na een 4-2 overwinning was het kampioenschap voor het team van TC Lauswolt een feit. Iris Veenstra, Kars Jongsma, Brent Westerhuis en Ferre Woltjer werden ongeslagen kampioen en namen trots hun kampioensmedaille in ontvangst.

Rottevalle uit beker

EASTEREIN - Voetbalvereniging Rottevalle had voor de knock outfase van het KNVB-bekertoernooi geloot tegen SDS uit Easterein. Het werd zaterdag, mede doordat een aantal basisspelers bij Rottevalle ontbrak, een eenvoudige overwinning voor de Eastereinders.

Net voor het fluitsignaal voor de rust, van scheidsrechter Van der Wal, ging het mis. Een foute breedtepass op het middenveld bezorgde de bal op een presenteerblaadje bij de aanvaller van SDS. Tegen zijn beheerste, geplaatste schot had ook keeper Robert de Jong geen verweer. De tweede helft was amper begonnen of SDS verdubbelde vrij simpel de score door van dichtbij toe te slaan. Rottevalle kon geen potten breken en zag SDS zonder al te veel moeite uitlopen naar een verdiende 5-0 overwinning.