ONT bekert verder na 4-3 winst

OPEINDE - In een met name in de tweede helft chaotisch bekerduel tegen Oldeholtpade trok ONT uiteindelijk aan het langste eind, door in de laatste minuut de winnende treffer te scoren.

ONT speelde een uitstekende eerste helft, maar beloonde zichzelf met maar twee doelpunten. Freerk Veenstra en Marten Folkersma scoorden. Oldeholtpade zette daar een benutte strafschop door Wilco Elshof tegenover. De tweede helft werd een spektakelstuk. Oldeholtpade kwam op gelijke hoogte door een intikkertje en ONT weer op voorsprong (3-2) door Michel Weisser. Oldeholtpade maakte zeven minuten voor tijd weer gelijk. Waar de wedstrijd op een strafschoppenserie leek af te stevenen, liet doelman Bastiaan Schonewille van Oldeholtpade de bal los en toen was Weisser er als de kippen bij om de 4-3 aan te tekenen.