Afbeelding

Tot maandag 18 november kun je nog meedingen naar de gratis entreekaarten

DRACHTEN - Vergeet je het niet? Tot 18 november nog kun je meedingen naar gratis entreekaarten voor de voorstelling ´De Koning van zijn troon´. Er stromen al prachtige slagzinnen binnen en bijna minstens zo leuk om te lezen zijn de opmerkingen over het aantal kaarten dat graag gereserveerd moet worden en voor welke doelgroep.

De voorstellingen, die een bijzondere kerstverhaal voor het voetlicht brengen, zijn op 22 december om 14.00 uur, 16.15 uur en om 19.30 uur in de grote zaal van De Lawei. 'De Koning van zijn troon' is geïnspireerd op een verhaal van Paul Biegel. Het vestigt de aandacht op de vraag waarom we Kerst vieren en heeft het doel mensen met elkaar te verbinden.
Kaarten kunnen besteld worden via www.delawei.nl of bij de kassa van De Lawei.
Lezers van Actief kunnen een aantal vrijkaarten winnen, zie daarvoor de bovenstaande bon.

Maak een slagzin die toont wat het woord 'Verbinding' voor jou betekent en geef aan hoeveel kaarten je graag gratis wilt ontvangen. Geef ook aan voor wie je kaarten bestemd zijn, bijvoorbeeld je gezin, je schoonfamilie, je klasgenoten of bijvoorbeeld de volleybalclub. In totaal worden 150 vrijkaarten verdeeld. Inzenden kan tot maandagochtend 18 november, 9.00 uur.

Wat: Theatervoorstelling 'De koning van zijn troon' | Wanneer: zondag 22 december, aanvang 14.00 uur, 16.15 uur en 19.30 uur | Waar: schouwburg De Lawei, Laweiplein 1 in Drachten | Hoe: bestel kaarten à €5,00 via De Lawei 0512-335050 of www.delawei.nl.