Rapper/Youtuber EenhoornJoost.
Rapper/Youtuber EenhoornJoost. Foto: Ingezonden

Nacht van Friesland Live 2019

LEEUWARDEN - It giet oan! Aan het einde van deze maand staat er een nieuwe editie van het grootste feestje van het noorden gepland: de Nacht van Friesland Live in WTC Expo! Met nog iets meer dan drie weken te gaan, komt het evenement al aardig dichtbij. Tijd voor actie, want heb jij je tickets al in huis!?

Wat is de Nacht van Friesland zonder de dikste artiesten van dit moment? Helemaal niets natuurlijk! Met veel trots presenteren we dan ook de volgende line-up! 'Koning van de feesttent' Kraantje Pappie brengt deze editie zijn grote festivalshow mee. De Nacht van Friesland Live mag dus aansluiten in het rijtje van shows op onder ander Paaspop en Pinkpop! De volgende grote naam is Kris Kross Amsterdam; het dj-trio dat je natuurlijk kent van onder andere 'Moment' (ft. Kraantje Pappie & Tabitha).
Het Friese tintje op de mainstage komt van Joost, geboren in Leeuwarden en ook wel bekend als EenhoornJoost. De rapper/Youtuber gaat door het dak momenteel en staat op het punt om zijn tweede album in een jaar tijd te releasen.

Terug van weggeweest is de ultieme 90's formatie Ch!pz. Het bekende viertal was 'back in the nineties' een van de grootste namen en dat is niet voor niets! Zeker weten is dat hits als '1001 Arabian Nights', 'Chipz in Black' en 'Cowboy' voorbij komen! De in het Liwwadder uitgaanscircuit alom bekende duo Martin & Ricardo zijn vooral bekend van 'The 90's are back' en 'Superclassics'. Helemaal fout dit jaar gaan we in het XXL FOUT CAFÉ: dé plek waar alles kan en niets te gek is! Met elk jaar duizenden bezoekers belooft ook de editie van dit jaar een enorm succes te worden. Trommel al je vrienden op en scoor die tickets.