Broekster Boys pakt eerste drie punten

DAMWALD - Broekster Boys behaalde zaterdag de eerste competitie-overwinning tegen PKC uit Groningen. In een bizarre wedstrijd had de uitslag ook wel 6-6 kunnen zijn, maar om verschillende redenen bleef het bij 4-3.

Broekster Boys liep uit naar 4-1, maar dat bleek geen veilige marge. Er gebeurde in deze wedstrijd met kansen over en weer van alles en PKC kwam terug tot 4-3. Na een minutenlange blessuretijd was eindelijk de eerste competitiewinst voor Broekster Boys.

Broekster Boys heeft in ieder geval vertrouwen getankt en mag weer voorzichtig omhoog kijken in de eerste klasse.
Zaterdag speelt Broekster Boys uit voor de beker tegen Oerterp (vanaf 15.00 uur) en de week erna komt hekkensluiter VV Groningen op bezoek.