SC Veenwouden moeizaam voorbij Nijland

NIJLAND - In een meer spannende dan fraaie wedstrijd is SC Veenwouden zaterdag erin geslaagd de drie punten mee te nemen uit Nijland, dat daardoor troosteloos met nul punten onderaan blijft staan.

In de vijfendertigste minuut viel de enige treffer van de wedstrijd, toen Jordy Weykamp een vrije trap mocht nemen een paar meter over de middenlijn. Zijn schot op doel verraste doelman Irolt Biesma volkomen: 0-1. Een treffer die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwam vallen.

In de tweede helft viel er iets meer te beleven, maar hoogstaand werd het nimmer. Veenwouden kreeg nog wel een aantal kansen. Die werden gemist door Wytze Veenstra, Rinse Procee en Arjen Haringsma.

Door dit resultaat schoof SC Veenwouden na deze matige partij voetbal op naar de vierde plaats van de ranglijst in de tweede klasse.