Springers Feanwâlden naar NK Groepsspringen

SPIJKENISSE - Zaterdag reisden de GVV-springers Makenzie Meuleman, Jakob van der Wal, Johannes Rijpma, Laura Koster, Lisanne de Jong, Aiden Kranghand, Reinder van Ens, Andries Groenewoud, Marianne Bosma, Fenna Peterson en Jacob Schaap af naar Spijkenisse.

Hier presteerden ze uitstekend na een promotie. De springers van GVV Feanwâlden moesten vorig jaar door hun Nederlandse kampioenstitels in de C-lijn promoveren naar de B-lijn.

Nog niet eerder sprong dit team op zo'n hoog niveau. Het team kwam uit in de categorie junior mix, B-lijn en deed mee op airtrack, trampoline-valmat, trampoline-pegasus en plank-pegasus.

De concurrentie was erg sterk en de scores lagen erg dicht bij elkaar. Toch wist het team zich goed staande te houden tussen dit geweld. Het team werd eerste op plank-pegasus, vierde op trampoline-valmat, vierde op airtrack en vijfde op trampoline-pegasus.

Geplaatst voor NK

Het debuterende GVV-team heeft zich daarmee op drie toestellen, trampoline-valmat, plank-pegasus en trampoline-pegasus, geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen die op 7 december worden gehouden in Gulpen, Zuid-Limburg.