Wedstrijd gestaakt bij voorsprong WTOC

OUDWOUDE - In de zesenzestigste minuut besloot scheidsrechter Bakker een eind te maken aan de voetbalwedstrijd tussen WTOC en VV Ternaard.

Een opstootje veroorzaakt door een Ternaard-speler die een WTOC-er zonder dat er een bal in de buurt was neerhaalde, was waarschijnlijk de reden. De wedstrijd was er niet naar. De stand op dat moment was 3-0 in het voordeel van de thuisploeg. In de zeventiende minuut kwam WTOC op voorsprong door Tedo de Bruin: 1-0. Ternaard was nog niet van de schrik bekomen en daar was nummer 2 voor WTOC. Nyckele Smeding kopte raak: 2-0. Na rust kwam WTOC op een 3-0 voorsprong. Nyckele Smeding bood Jaap de Bruin een niet te missen kans. Ternaard protesteerde tegen dit doelpunt wegens vermeend buitenspel, waarna even later de wedstrijd werd gestaakt.