Notaris Tjerk Dantuma in Burgum:
Notaris Tjerk Dantuma in Burgum: "Wij denken graag mee over uw onderneming."

Notaris Dantuma: "Wij denken graag mee over uw onderneming"

BURGUM - Notariskantoor Dantuma is een dienstverlenend bedrijf waarbij persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. De rechtsgebieden waar Notariskantoor Dantuma in is gespecialiseerd zijn het familie-, ondernemings- en onroerende zakenrecht. Op het kantoor zijn naast de notaris een kandidaat-notaris, twee klerken en een tweetal juridisch medewerkers werkzaam.

"Naast onze diensten voor particulieren hebben wij ook diensten voor ondernemers." Wanneer u wilt gaan ondernemen, moet u veel keuzes maken. Notariskantoor Dantuma kan u hierbij ondersteunen en bijstaan. "Wij helpen u bij het kiezen van de juiste rechtsvorm en de inrichting van de juridische organisatie. Graag wijzen wij u op de juridische kansen en valkuilen, zodanig dat u goed van start kunt gaan. Er zijn namelijk veel zaken om rekening mee te houden."

Ook als u al jaren ondernemer bent, is het goed om na te gaan of de huidige bedrijfsvorm of vennootschapstructuur nog wel past bij uw bedrijf. Uw eigen wensen of uw persoonlijke situatie kan namelijk veranderen. Ook de onderneming kan gekrompen of gegroeid zijn. "Wij adviseren u daarom graag over uw onderneming. Zo bent u er zeker van dat de gekozen structuur en de gemaakte afspraken goed bij uw gewenste situatie passen."

"Bij de notaris regelt u meestal zaken van groot belang. Wij zijn ons bewust van de rol die wij hierbij in positieve zin kunnen spelen. Onze inzet is uw zaken goed te regelen, voor nu en in de toekomst. U kunt altijd een gratis gesprek met de notaris aanvragen." 0511-463535 | www.notarisdantuma.nl