Succs Boksschool De Wâldhoek

ASSEN - Van 2 tot en met 10 november werden de Noord Nederlandse kampioenschappen boksen gehouden in Assen. Voor Boksschool De Wâldhoek kwamen twee boksers uit.

De vijftienjarige Geale Meindertsma uit De Westereen, boksend in de categorie tot 57 kilogram, trad als eerste aan tegen Roustay van BV Appingedam, een halve finalepartij. Meindertsma trok fel van leer en trok de partij met overtuiging naar zich toe, hij won met 3-0. In de finale op zondag 10 november bokste Meindertsma tegen Julis Waterval, het werd een gelijkwaardig gevecht dat nipt op punten naar Waterval ging.

Dennis de Boer uit Burdaard bokste tegen Joris Kok uit Hoorn een finalepartij. Kok won twee maanden eerder al een keer van De Boer, wat deze partij extra beladen maakte. Deze keer liet Dennis de Boer zien dat hij geleerd had van zijn verlies. Hij won overtuigend met 3-0 en pakte de Noordelijke titel.

Korfbaltrainer

OENTSJERK - Johan Linthof is per direct de nieuwe trainer van De Wâlden 2. Hij is daarmee de opvolger van Remco Gijsenij, die recentelijk vanwege persoonlijke redenen besloot om te stoppen. Met de komst van Linthof - één van de beste korfballers die voor De Wâlden heeft gespeeld - is de technische staf weer helemaal op niveau en het bestuur en de TC zijn dan ook content met deze aanstelling.