VV Buitenpost niet beloond in Staphorst

STAPHORST - Voetbalvereniging Buitenpost speelde zaterdag een goede wedstrijd in Staphorst. Het duel leek op 0-0 af te stevenen, totdat er halverwege de tweede helft jammerlijk een eigen doelpunt werd gemaakt.

Na de 1-0 moesten de Blauwkes op zoek naar de gelijkmaker, maar al snel viel de 2-0. De thuisploeg liep uiteindelijk uit naar 3-0. "Jammer, we hadden we een punt verdiend. Het stond verdedigend goed en Staphorst had moeite kansen tegen ons te creƫren", aldus Buitenpost-trainer Jasper Bouma. Na rust kroop Buitenpost langzaam uit de schulp. Door balverlies van Buitenpost kon Staphorst een aanval opzetten. Een scherpe voorzet werd vervolgens door verdediger Jelmer Vos in eigen doel gelopen. "Heel spijtig. We hadden zo hard gewerkt om de nul te houden. En dan zie je dat we kwetsbaar zijn."