Bonne Veenhuizen, directeur van Zorg Intens.
Bonne Veenhuizen, directeur van Zorg Intens. Foto: Ingezonden

Zorg Intens, zorg die je raakt

DRACHTEN - "Door de hulp van Zorg Intens durf ik weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken". Dat staat op een bedankkaartje van een cliënt. Zoiets maakt het werk onbetaalbaar, aldus Bonne Veenhuizen, sinds 2008 directeur van Zorg Intens in Drachten.

"Ieder kind heeft behoefte aan liefde, warmte en geborgenheid. Soms is die basis om wat voor reden dan ook even verstoord, dan kan Zorg Intens de ondersteuning bieden die nodig is om de balans weer terug te vinden. Zorg Intens biedt ondersteuning en begeleiding aan gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Zowel grote als kleine problemen pakken we samen aan. Ook voor begeleiding bij een omgangsregeling kunnen wij worden ingezet. Zorg Intens zorgt écht voor mensen. We laten mensen weer meedoen in de maatschappij en vergroten de zelfredzaamheid. Dit varieert van hulp in de sociale omgeving, begeleiding voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, angststoornis of andere psychiatrische problematiek. Maar ook nieuwkomers en statushouders kunnen bij ons terecht."

"Samen met onze zorgvragers werken wij aan een stevige relatie. Door de wensen van de cliënt te respecteren en ideeën aan te reiken ontstaat er binnen korte tijd een bijzondere vertrouwensband. Vanuit deze basis kan de juiste hulp en aandacht worden gegeven, zonder dat het voelt als zorg. Elke cliënt werkt samen met een vast contactpersoon. Dit is altijd een ervaren zorgverlener. Zorg Intens heeft geen wachtlijst."

U kunt bellen of mailen naar: Telefoon: 085-4875777. E-mail: welkom@zorgintens.nl Website: www.zorgintens.nl