Het team van Van Lelyveld Advocaten is op 11 december aanwezig bij de inloopavond voor ondernemers.
Het team van Van Lelyveld Advocaten is op 11 december aanwezig bij de inloopavond voor ondernemers. Foto: Ingezonden

Van Lelyveld Advocaten iedere week op Lageweg in Burgum

BURGUM - Sinds 1 maart 2019 heeft Van Lelyveld Advocaten een vaste bezoeklocatie in het kantoor van notaris Dantuma. Doel is de klanten uit Burgum en omstreken beter te kunnen bedienen. De hoofdvestiging van het kantoor staat in Leek. De dienstverlening is gericht op zowel particulieren als ondernemers. In Burgum zijn de advocaten iedere dinsdag tot en met donderdag aanwezig en tevens op afspraak.

Van Lelyveld Advocaten is al 40 jaar een begrip in de regio. Het kantoor staat bekend om zijn deskundige juridische dienstverlening met een persoonlijke aanpak. Alle advocaten en juristen beschikken over specialistische kennis op het gebied van onder meer arbeidsrecht, verbintenissenrecht (contracten), personen- en familierecht, mediation en erfrecht. Deze specialistische kennis draagt er toe bij een zaak snel en adequaat te kunnen oplossen. "Wij investeren in een goede samenwerking met de cliƫnt," zegt advocaat Erik Luursema. "Dat is de sleutel gebleken tot goede resultaten. Belangrijk daarbij is dat onze advocaten en juristen de kunst verstaan om complexe geschillen te vertalen naar een begrijpelijk verhaal." Zowel de particulier als de ondernemer is altijd welkom voor een kosteloze bespreking.

Bij Van Lelyveld Advocaten werken professionals met passie voor hun vak. "We communiceren open, eerlijk en direct. Werkplezier betekent voor ons dat je elke dag mag doen wat je leuk vindt. Daarom hebben de medewerkers zich gespecialiseerd in vakgebieden waar ze echt warm voor lopen."

Van Lelyveld Advocaten | Lageweg 20, Burgum | 0511-743003 | www.vanlelyveldadvodaten.nl