Lezing Aaf Brandt Corstius in bieb

DRACHTEN - Dinsdag 26 november geeft om 19.30 uur Aaf Brandt Corstius een lezing in Bibliotheek Drachten. Aaf is de ongekroonde koningin van de column en schreef er duizenden voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal.

Voor haar boeken haalt Aaf haar inspiratie uit haar eigen leven. Aaf schreef ook de columns in het boekje Winterbloei, het boek met natuurverhalen van Jan Wolkers, dat de bibliotheek cadeau geeft aan haar leden in verband met de leescampagne Nederland Leest.

Acts in Burgum voor Sinterklaas

BURGUM - Sinterklaas en zijn Pieten meren zaterdag 16 november met de Pakjesboot aan op de Loswal in Burgum. Sinterklaas en zijn Pieten vragen zich af of kinderen in het centrum voor hen willen optreden. Ze kunnen bijvoorbeeld een stoere dans laten zien, een schitterend lied laten horen, muziek maken of een goocheltruc doen. Kinderen die meedoen krijgen een speciaal presentje van de Pakjespiet. Geef je uiterlijk voor 15 november op via info@devries-burgum.nl. Graag met vermelding van naam, telefoonnummer en de act die je doet.