Snel, veilig en makkelijk mobiel betalen is nu ook mogelijk met een zakelijke betaalrekening.
Snel, veilig en makkelijk mobiel betalen is nu ook mogelijk met een zakelijke betaalrekening. Foto: Ingezonden

Rabobank start met Apple Pay; veilig en makkelijk betalen. Ook voor zzp'ers.


DRACHTEN - Rabobank lanceerde onlangs Apple Pay, waarmee Nederlandse Rabobankklanten snel, veilig en makkelijk mobiel kunnen betalen.

Met Apple Pay op iPhone, Apple Watch en iPad kunnen klanten snel betalen in winkels, restaurants, taxi's, automaten en in apps en/of websites. Rabobank is de eerste bank die de betaaldienst lanceert voor zzp'ers met een zakelijke rekening.

Snel en makkelijk mobiel betalen

Michel Kwaaitaal, directeur Betalen bij Rabobank: "Wij zijn verheugd dat onze klanten nu met Apple Pay aan de slag kunnen. Nieuw in Nederland is dat we het gebruik van Apple Pay nu ook voor zzp'ers mogelijk maken. Het

is weer een nieuwe manier om je bankzaken nog makkelijker en sneller te regelen, waar je ook bent. Met de beschikbaarheid van Apple Pay verwachten we dat mobiel betalen een enorme boost krijgt."

Eenvoudig instellen

Activatie van Apple Pay kan zowel voor particuliere als zakelijke klanten via de Rabo Bankieren App door de betaalpas toe te voegen aan de Wallet. Met een paar klikken kunnen klanten Apple Pay selecteren in de Rabo Bankieren App onder het kopje 'Zelf regelen'. Daarna selecteert de klant de betaalpas om deze toe te voegen aan de Wallet app.

Lees meer over Apple Pay en Rabobank op Rabobank.nl.