Autobedrijf Kooistra is een echt familiebedrijf. Van links naar rechts: Fennie, Denian, Anita en Anne Kooistra.
Autobedrijf Kooistra is een echt familiebedrijf. Van links naar rechts: Fennie, Denian, Anita en Anne Kooistra. Foto: Ingezonden

Servicegerichtheid bezorgt Autobedrijf Kooistra veel tevreden klanten

KOLLUMERPOMP - Anne Kooistra runt al 36 jaar Autobedrijf Kooistra in Kollumerpomp. In die tijd is de garage uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met een grote schare vasten klanten. Het geheim van de smid? Actief meedenken met de klant en je blijven ontwikkelen.

Net voor het interview verlaat een klant uit Amstelveen de showroom. De klant komt al jaren in Kollumerpomp, niet echt naast de deur, maar hij heeft de rit er graag voor over. "Echt een top service hier", zegt hij. Een artikel dat bijna nergens meer te krijgen was, kon Kooistra toch nog ergens bestellen. Volgens Kooistra draait alles om meedenken met de klant: "Als iemand pech heeft en hij/zij heeft de auto de volgende dag weer nodig, dan werken wij in de avond even een paar uren langer door. Uiteraard krijgt ook iedereen een leenauto mee." Wie een auto koopt bij Autobedrijf Kooistra krijgt standaard zes maanden BOVAG garantie. Wanneer deze afloopt krijgt de klant een kaartje thuisgestuurd ter herinnering. De servicegerichtheid zorgt voor een mooie score in Google van 4,7 uit maximaal 5 sterren. Zes deskundige monteurs voeren alle onderhoudswerkzaamheden uit aan auto's, caravans en campers. Een specialisatie is het oplossen van storingen. Zoon Denian beschikt over de diploma's Erkend Diagnosespecialist Automobiel en Erkend Hybride & Elektrische Voertuigen Specialist van GMTO. Hiermee is Autobedrijf Kooistra ook helemaal klaar voor de toekomst.

Foijingaweg 100-B Kollumerpomp
www.autobedrijfkooistra.nl | 0511-408633