Jasper van Stijl Wonen en Zo in Leeuwarden is content met de meubels van Urban Sofa in het assortiment.
Jasper van Stijl Wonen en Zo in Leeuwarden is content met de meubels van Urban Sofa in het assortiment. Foto: Actief Media

Stijl Wonen en Zo in de Bilgaardpassage in Leeuwarden verkoopt UrbanSofa

LEEUWARDEN - UrbanSofa in een bekend meubelmerk van Nederlandse makelij. "Veel mensen kennen het van het SBS6-programma Robs Grote Tuinverbouwing", vertelt Jasper van Stijl Wonen en Zo.

Sinds kort is zijn interieur- en designwinkel in Leeuwarden een verkooppunt van UrbanSofa. "Onze winkel is gevestigd in de Bilgaardpassage. UrbanSofa is een grote publiekstrekker, want deze prachtige meubels hebben heel aantrekkelijke prijskaartjes."

Het design van UrbanSofa is modern, de uitstraling warm. Ieder zitmeubel is geheel naar wens te personaliseren. "Wij tonen hier uiteenlopende banken en fauteuils. Bestel ze met de door jouw gewenste stoffering, kleur en de opstelling. Veel meubels van UrbanSofa zijn ontworpen met losse elementen, die je zelf naar wens kan samenstellen."

Tafels en eetkamerstoelen van UrbanSofa heeft Stijl Wonen en Zo ook. "UrbanSofa wordt duurzaam geproduceerd. Ze gebruiken bijvoorbeeld uitsluitend hardhout uit duurzaam beheerde Duitse bossen."

Bij Stijl Wonen en Zo vindt u tevens vloerbedekking, gordijnen, zonwering en raamdecoratie. Woonaccessoires zijn er veel: van planten en vazen, tot kussens en kerstversiering. "Wij geven advies in de winkel, of komen bij je thuis. Onze eigen stoffeerder staat garant voor een perfecte oplevering."

Stijl Wonen en Zo | Bilgaardpassage 23, Leeuwarden | stijlwonenenzo.nl | 058-2671500