Rob en Jannie Wijnstra (rechts) ontvangen hun klanten altijd in een hartelijke sfeer.
Rob en Jannie Wijnstra (rechts) ontvangen hun klanten altijd in een hartelijke sfeer. Foto: Actief Media

Betaalbare houten keukens op maat

NOARDBURGUM - Klanten ontvangen in een gemoedelijke sfeer, dat is belangrijk voor Rob en Jannie Wijnstra van De Haan Keukens op Quatrebras. "Mensen moeten zich op hun gemak voelen. Vrijblijvend kunnen rondkijken en gelegenheid hebben om na te denken over hun wensen."

Aan het woord is mede-eigenaar Jannie Wijnstra. "Mensen die bij ons binnenstappen geven we alle tijd die nodig is. Kinderen horen er bij. We hebben hier speelgoed staan, zodat ouders ongestoord keuzes kunnen maken."

Bij De Haan Keukens wordt de showroom met grote regelmaat vernieuwd. "Er zijn altijd showmodellen in de aanbieding en we hebben altijd keukens in de nieuwste trends", zegt Rob Wijnstra. Veel keukens zijn gemaakt van greenline. Dit zijn keukens van een milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd plaatmateriaal, geheel recyclebaar. "Belangrijk", zegt Jannie.
Nieuw voor De Haan Keukens is de mogelijkheid om ook echte houten keukens te leveren. "Geheel op maat gemaakt. Voor prijzen die worden betaald voor een standaardmaten-fabriekskeuken."
De inductiekookplaat wordt belangrijk in de keukenwereld. "Ze komen in steeds meer variaties op de markt, 60 of 90 centimeter breed en soms voorzien van een ingebouwd afzuigsysteem. Krachtstroom is niet altijd meer noodzakelijk. Er zijn plug- en playsystemen die werken via een gewoon stopcontact."

Ook zin in een nieuwe keuken? Kom vrijblijvend langs. De Haan Keukens | Woudweg 3A, Noardburgum | 0511 472 400 |