Dit is de tijd van het jaar waarin je bloembollen plant die jou tuin komend voorjaar zullen kleuren.
Dit is de tijd van het jaar waarin je bloembollen plant die jou tuin komend voorjaar zullen kleuren. Foto: Ingezonden

Welke trendkleur bloembollen kies jij?

BURGUM - Welke bloemkleuren stralen volgend jaar in jouw tuin? Laat je inspireren door bloembollen in de mooiste trendy kleuren, gebaseerd op de tuintrends van 2020. Nu planten betekent genieten in het vroege voorjaar.

Kleurenpalet

Het is een prachtig gezicht, bloembollen die vanaf het begin van het jaar de lente brengen. De mooiste kleuren en lekkerste geuren vrolijken je tuin, en dus jou, op. De populairste lentebloeiers zijn tulpen, krokussen, hyacinten en narcissen. Bloembollen zijn er in allerlei kleuren en passen daarom perfect in de drie kleurenpaletten van de tuintrends van 2020.

Wil je in het voorjaar van de meest trendy kleurenpracht genieten? Kies dan bloembollen in het kleurenpalet dat bij jou past, en plant ze deze herfst.

Balans herstellen

Raak je ook zo vaak overprikkeld van alles wat er om je heen gebeurt? Van alles wat kan en wat moet? Dat komt omdat we continu ´aan staan´. We worden overladen met informatie en mogen geen fouten maken. Om onze weg te vinden in deze chaotische wereld moeten we ontprikkelen. Bloemen als tulpen, narcissen en hyacinten fungeren letterlijk als kussen tussen de drukke en veeleisende buitenwereld en de behoefte aan rust. De lichte, pastelkleurige bloemen helpen te ontspannen en op te laden. Daarbij werken de insecten die op de bloemen af komen, rustgevend.