Muziektheater 'David het gevecht'

OENTSJERK - Onder de bezielende leiding van schrijver/regisseur Ruth Hanemaaijer wordt er in Oentsjerk hard gewerkt aan een spectaculaire voorstelling. Het leven van David tot aan zijn kroning staat centraal.

Een leven dat naast liefde ook getekend werd door strijd. Strijd tegen Goliath, tegen Saul en tegen zichzelf. Deze strijd wordt prachtig verbeeld door het geheel in een boksring af te laten spelen.

Agressie, humor, ontroering en verstilling komen in hoog tempo voorbij, ondersteund door een groot koor onder leiding van Sebastiaan Schippers.

Je mag dit niet missen. En hoeft dit ook niet te missen, want door diverse sponsoracties hebben de organisatoren de prijs van de kaartjes laag kunnen houden. De voorverkoop is nu begonnen. Voor alle vijf de voorstellingen is de prijs voor een kaartje voor volwassenen € 10 en voor de jeugd van 12 jaar of jonger € 5.

De organisatoren denken dat de voorstelling voor kinderen van vijf jaar en jonger minder geschikt is.

De voorstellingen zijn op vrijdag 8 november om 20.00 uur, op zaterdag 9 november om 14.30 en 20.00 uur en op zondag 10 november eveneens om 14.30 en 20.00 uur.

De voorverkoopadressen zijn:

Novy Joustra in Aldtsjerk, It Paradyske in Gytsjerk en De Winkel van Tryn in Oentsjerk.

Info: musical@pgtrynwalden.nl