Koren zingen voor Light For The World

DRACHTEN - Op vrijdagavond 8 november vindt in de Menorahkerk, aan de Dwarswijk 350 in Drachten, een koor- en samenzangavond plaats.

Er zal een collecte gehouden worden, de opbrengst hiervan is voor de Stichting Light for the World.

Aan dit concert wordt meegewerkt door: Christelijk Regionaal Mannenkoor 'Con Spirito' uit Drachten onder leiding van René Verkamman, Christelijk Gemengd Koor 'Looft den Heer' uit Ureterp onder leiding van Janneke Slagter en Gospelkoor 'The Lighting Stars' uit Ureterp, onder leiding van Mirjam van der Markt.

Tjaco van de Weerd, een blinde organist uit Kampen, speelt enkele orgelsolo's en hij begeleidt de samenzang. Tijdens dit concert wordt gecollecteerd voor stichting Light for the World.

Deze christelijke hulporganisatie zet zich in voor mensen met een (visuele) handicap in ontwikkelingslanden. Door hen een eerlijke kans te geven op onderwijs en werk, wordt hun leefsituatie stap voor stap verbeterd.

Light for the World is in 2010 en 2011 uitgeroepen tot 'Beste goede doel van Nederland' door dagblad Trouw en haalde een tweede plaats bij de ASN Bank Wereldprijs 2014.

Meer informatie over de stichting vindt u op: www.lightfortheworld.nl.

De aanvang van de avond is 20.00 uur. Toegang is gratis.