Een hoekstand op de fair met woondecoratie om je huis extra gezellig te maken met de feestdagen.
Een hoekstand op de fair met woondecoratie om je huis extra gezellig te maken met de feestdagen. Foto: Ingezonden

Winterfest bij de Kerstsprokkelfair

RYPTSJERK - De tijd van de kerstfairs staat weer voor de deur. Gezellige gelegenheden om lekker inspiratie op te doen voor de feestdagen en om mooie decoratie te scoren. Van donderdag 21 tot en met zondag 24 november organiseert Vertakking Evenementen voor de 24ste keer de Kerstsprokkelfair in Ryptsjerk. Het thema is dit jaar 'Winterfest', met een knipoog naar de bekende Duitse kerstmarkten. Met gezellige stands, knapperend haardvuur, versierde kerstbomen en dampende glühwein is de Kerstsprokkelfair de gezellige start van het kerstseizoen!

De Kerstsprokkelfair is een jaarlijkse, vierdaagse kerstfair die al ruim 20 jaar duizenden bezoekers trekt. De fair is geheel overdekt en verwarmd. Een zee van lampjes verlicht de stands. U vindt hier standhouders met bijzondere woondecoratie, brocante, trendy dameskleding, sieraden, bloemarrangementen, traditionele lekkernijen en unieke cadeaus voor de decembermaand. Tijdens de fair kunt u genieten van gezellige live muziek en worden er diverse demonstraties en modeshows gegeven. Dit allemaal in nostalgische kerstsfeer!

De fair is op donderdag en zaterdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur. De entree is € 7,50, vrijdag- en zaterdagavond na 18.00 uur € 5,- (Kinderen tot 12 jaar gratis). Donderdag is het moeder en dochter dag, de entree voor moeder en dochter samen is € 10,00. Parkeren is gratis.

Meer info: www.vertakkingevenementen.nl.
De Vertakking | Binnendijk 73 Ryptsjerk