Meer weten over Beleef Lauwersoog of de gratis rondvaart? Neem dan eens een kijkje op www.lauwersoog.nl
Meer weten over Beleef Lauwersoog of de gratis rondvaart? Neem dan eens een kijkje op www.lauwersoog.nl Foto: Ingezonden

Het Waddengevoel proeven én beleven met een (tijdelijk) gratis rondvaart!

LAUWERSOOG - 'Beleef Lauwersoog' geeft je het Waddengevoel, gewoon vanaf de wal: tijdens het najaar lekker voordelig met een van de vele groepsarrangementen. De komende weken kun je gratis korte rondvaarten maken door de haven van Lauwersoog, georganiseerd door Waddenpaviljoen De Noorman.

Het compleet vernieuwde Waddenpaviljoen De Noorman organiseert op de zondag rondvaarten door de haven van Lauwersoog, een prachtige locatie met een interessante historie. Je vaart mee in een kleine rondvaartboot, terwijl de schipper je er alles over vertelt.

Waddenpaviljoen De Noorman biedt de perfecte plek om voor- of achteraf nog even een drankje te doen. Je kijkt uit over zowel de Waddenzee als de haven. Kies een lekker plekje in een van de Chesterfield-banken bij de grote open haard. Geniet van geroemde verse visgerechten of laat je verrassen door malse vleesgerechten.

Tegenover De Noorman ligt de opstap-locatie voor verschillende sensationele rescue-boottochten en de rondvaarten op een groot rondvaartschip. Met een van de rescue-boottochten vaar je naar een zeehonden-rustplaats, zodat je deze prachtige dieren van heel dichtbij kunt bekijken. Of ga mee met een Wadden Experience en ervaar een complete beleving van alles wat de Waddenzee biedt. Zo zijn er tal van arrangementen voor grote en kleine gezelschappen. Meer weten over 'Beleef Lauwersoog' of de gratis rondvaart? Beleef Lau wersoog | Strandweg 1, Lauwersoog | www.lauwersoog.nl | 0519-349133.