Jellie van der Meulen en Hilda Riksma voeren uw personeel- en salarisadministratie perfect uit.
Jellie van der Meulen en Hilda Riksma voeren uw personeel- en salarisadministratie perfect uit. Foto: Actief Media

Apuls Cijfers & Advies ontzorgt u

BURGUM - Veel ondernemers kunnen niet zonder personeel, maar de hoeveelheid regels die dat met zich meebrengt, veroorzaakt vaak stress. "Dat is niet nodig," zegt Jellie van der Meulen van Apuls Cijfers & Advies in Burgum. "Wij ontzorgen werkgevers met het uitvoeren van de personeels- en salarisadministratie en regelen alles wat daarbij komt kijken."

Werkgevers beschikken vaak niet over voldoende actuele kennis om alle gegevens vlot en correct te verwerken. Hoe zat het ook alweer met de (regelmatig wijzigende) wetten en regels op het gebied van contracten, belastingen, pensioenen, CAO's, ziekteverzuim of bijvoorbeeld ontslag? Het uitzoeken kan onevenredig veel tijd vragen. "Het is daarom efficiƫnter om de personeels- en salarisadministratie te laten uitvoeren door een kantoor dat hiervoor de expertise heeft", zegt Hilda Riksma, net als Jellie medewerker personeels- en salarisadministratie bij Apuls.

Apuls Cijfer & Advies beschikt over goed opgeleide medewerkers. "En we leveren maatwerk", zegt Jellie van der Meulen. "Een ondernemer bepaalt zelf het eindresultaat. Wij werken vaak met een geavanceerd onlinepakket met effectieve communicatiemogelijkheden. Heeft u een boekhouder in dienst, of doet u een deel van de administratie zelf, dan stemmen we de werkzaamheden af. Een ondernemer krijgt bij Apuls een vaste contactpersoon die zo snel mogelijk contact opneemt bij vragen. Neem voor meer informatie en of een scherpe offerte vrijblijvend contact op met Jellie van der Meulen of Hilda Riksma.
Apuls Cijfers & Advies | Mr Oppedijk van Veenweg 8a, Burgum | 0511-462075