WTOC (geel-blauw tenue) delfde het onderspit tegen Opende.
WTOC (geel-blauw tenue) delfde het onderspit tegen Opende. Foto: Jantsje Wiersma

Opnieuw verlies voor WTOC

OUDWOUDE - Voetbalvereniging WTOC wist in Oudwoude niet te winnen van VV Opende. Vanaf het begin waren ze de regie kwijt.

De tweede helft begon goed voor WTOC. Uit een hoekschop van Jilles Bosma werkte Jaap de Bruin de bal in het doel: 1-0. Ondanks de voorsprong bleef WTOC verkrampt voetballen. Weinig goede passes waardoor veel balverlies. Na een vrije trap van WTOC belandde de bal in de voeten van een Opende speler, razendsnel werd de bal naar voren gespeeld en de WTOC verdediging had geen antwoord hierop: 1-1.
In de tachtigste minuut werd het vonnis geveld, niemand van WTOC greep in en geheel vrijgespeeld kon Cato Hilbrand de Boer de 1-2 scoren. Er zal snel iets in het spel moeten verbeteren wil WTOC nog van enige betekenis zijn. Zes gespeeld en al vier verloren en slechts één keer gewonnen.