VV Kollum doet weer goede zaken

KOLLUM - Ondanks de blessures van basisspelers Benjamin Zondervan en Jasper Sietzema wist de ploeg van Ron de Boer en Wietze Planting de rug te rechten en een verdiende zege uit het vuur te slepen tegen Voetbalvereniging Idskenhuizen (VVI).

Hierdoor handhaaft VV Kollum zich in de subtop van de tweede klasse I. Kansen voor Kollum waren er regelmatig, maar een doelpunt bleef uit tot de zevenendertigste minuut. Na een corner kwam de bal na een klutssituatie terecht bij Marinus Hoekstra die een magistrale omhaal produceerde en zo de 1-0 aantekende. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Tjisse Kerkstra in de vijfentachtigste minuut met een onhoudbare kopbal 1-1. Gerard van Zonneveld legde de bal daarna keurig terug op Thieme Brandsma die keeper Zandstra van VVI het nakijken gaf: 2-1.