José La Fleur voor het pand waar ook Mijn Huidspecialist is 
gevestigd.
José La Fleur voor het pand waar ook Mijn Huidspecialist is gevestigd. "Parkeren doet men hier gratis voor de deur." Foto: Actief Media

"Wat veroorzaakt uw huidprobleem?"

DRACHTEN - Wat kun je er aan doen als je huid niet zo gaaf en smetteloos is als je graag wilt? "Heel veel", zegt José la Fleur, eigenaresse en huidspecialist van Mijn Huidspecialist in Drachten. "Daarbij kijken wij altijd naar de oorzaak. Als je die kunt wegnemen, wordt het huidprobleem grondig opgelost."

Iedere behandeling bij Mijn Huidspecialist begint met een intake/onderzoek. "We doen een huid-scan waarmee je de huid bekijkt tot het bindweefsel en huidschade ontdekt die pas later te zien is met het blote oog. We maken ook foto´s, doen een zuurgraadmeting én - heel bijzonder - een bloedonderzoek. Tekorten in mineralen of vitaminen of de aanwezigheid van bepaalde bacteriën of andere organismen in bloed of darmen kunnen huidproblemen veroorzaken." Op basis van de uitkomst volgt een behandelplan. Bij Mijn Huidspecialist werken huidspecialisten, huidtherapeuten en deskundigen op het gebied van permanente make-up. Het behandelplan bestaat uit het aanpassen van voeding, voorschrijven van voedingssupplementen, de huidbehandeling en advies over huidverzorging.

"Bij behandelingen kun je denken aan lasertherapie, fruitzuurpeeling, zuurstofbehandeling, anti-aging, camouflagetherapie, het aanbrengen van permanente make-up of definitief ontharen. De huidproblemen die worden opgelost zijn bijvoorbeeld couperose, acne, eczeem, een verouderende huid en vlekken en/of overbeharing in het gezicht.

Mijn Huidspecialist | Stationsweg 64, Drachten | 06-83659908 | mijnhuidspecialist.nl