Waterpoloheren DraGor onderuit

VRIEZENVEEN - De waterpoloheren van DraGor uit Drachten speelden zaterdag een uitwedstrijd tegen VZ&PC, de ploeg die een plek boven DraGor in de competitie stond. De thuisclub was te sterk voor DraGor.

De Drachtsters kwamen al gauw op een achterstand, maar wisten terug te komen in de wedstrijd met een doelpunt van Mitchell van den Adel. Even later kreeg DraGor een uitsluiting tegen waaruit de 2-1 volgde voor VZ&PC. Hierop volgden snel nog twee tegendoelpunten. DraGor herpakte het initiatief met Johan de Haan en sloot af met 6-3. DraGor zette door met onder andere een tweetal doelpunten van Dean Damstra, maar moest daarna een aantal uitsluitingen verwerken waaruit veel doelpunten vielen. Dit bracht de stand op 10-5.

DraGor probeerde nog terug te komen door Johan de Haan en Mitchell van den Adel, maar het mocht niet baten. De eindstand werd 16-10. Doelpunten gemaakt door: Johan de Haan 4, Mitchell van den Adel 3, Dean Damstra 2 en Gerlof Huntelerslag 1. Het team van heren 1 heeft de komende twee weken geen wedstrijden en kan die tijd goed gebruiken om te hergroeperen om op 16 november de wedstrijd tegen Swol 1894 om 19.45 uur met goede moed te beginnen.