Nomineer clubheld van het jaar in Dantumadiel

DAMWALD - Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve taken of het wassen van de teamshirts, niks is te veel voor de clubheld. Het Algemeen Dagblad biedt in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de sport- en cultuurclubs van de gemeente Dantumadiel een podium en zet de clubhelden in het zonnetje.

Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar clubheld nomineren voor de titel 'Clubheld van het Jaar 2019' via www.clubheldvanhetjaar.nl. Samen bereik je meer dan alleen en daarom krijgen sport- en cultuurclubs in de gemeente Dantumadiel in deze officiële verkiezing een podium aangeboden en worden clubhelden in het zonnetje gezet. Singer-songwriter Lucas Hamming en hockeyer Robbert Kemperman zijn beide ambassadeur van de verkiezing. Vanaf nu tot en met zondag 10 november kan iedereen in de gemeente Dantumadiel zijn of haar clubheld nomineren op de website clubheldvanhetjaar.nl. Stemmen op de clubhelden kan tot en met maandag 2 december.

Op dinsdag 17 december komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mag de club de deskundige jury in vijf minuten overtuigen waarom hun clubheld de titel verdient.