Striptekenen en Repaircafé in bibliotheek

BUITENPOST - Op woensdag 6 november vanaf 15.30 uur in Bibliotheek Buitenpost verzorgt Els van Elden een leuke en leerzame workshop over striptekenen.

De workshop is geschikt voor jong en oud, want tekenen is niet gebonden aan leeftijd. Els gaat je de basis leren van striptekenen. Dus vind jij het leuk om te tekenen of te krabbelen en wil je wel eens wat meer leren? Kom dan naar de Bibliotheek in Buitenpost. De workshop striptekenen is op woensdag 6 november vanaf 15.30 uur in Bibliotheek Buitenpost. Vanaf zeven jaar is de workshop het leukste om mee te doen. Kinderen jonger dan 7 jaar zijn welkom, maar onder begeleiding van een volwassene/begeleider.

De workshop is gratis voor leden van Bibliotheken Noord Fryslân en kost € 2,50 voor niet-leden. Je kunt je opgeven via de website ontdekdebieb.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Repaircafé

Het Repaircafé van Buitenpost verhuist eenmalig naar de bibliotheek. Het repaircafé op zaterdag 2 november van 10.00 tot 13.00 is gratis toegankelijk en draait om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren, op onder andere meubels, elektrische apparaten en speelgoed. En omdat het repaircafé eenmalig in de bibliotheek is, kunnen bezoekers ook kapotte boeken meenemen. Er zijn er handige en kundige vrijwilligers aanwezig die helpen bij de reparatie.