Het C-orkest van CMV Crescendo in actie.
Het C-orkest van CMV Crescendo in actie. Foto: Ingezonden

Herfstconcert Crescendo in De Arke

DRACHTEN - Zaterdag 2 november neemt CMV Crescendo Drachten u mee terug in de tijd. Vanaf 19.30 uur gaan de drie orkesten zowel met muziek als met qua kleding 'Back to the 60's & 70's'. Het concert wordt dit jaar gegeven in kerkgebouw De Arke, Flevo 161 in Drachten.

Wie kent niet de discoklassiekers als 'We are family', 'I'm your boogie man' en 'Get down tonight'? En wat te denken van 'Crocodile Rock' (Elton John), 'September' (Earth Wind and Fire) en 'MacArthur Park (Jimmy Webb)? Ze komen allemaal voorbij op deze muzikale avond, waarin mooie herinneringen zullen worden opgehaald uit de jaren '60 en '70 waaruit zoveel mooie muziek is voortgekomen.

Naast genoemde klassiekers zullen er ook andere grotere werken (onder andere muziek uit de film 'The Lord of the Rings') ten gehore worden gebracht. Zoals u van Crescendo gewend bent, wordt het zowel in beeld als geluid een schitterende avond met vele muzikale stijlen. Het C-orkest onder leiding van Mariska Boneschansker, het B-orkest onder leiding van Gatze Verbeek en het A-orkest onder leiding van Klaas van der Woude zullen zich laten horen en zien.

De presentatie van het herfstconcert is in handen van Roeland Harten. In de pauze van het concert wordt er een verloting gehouden waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.

Voorverkoop € 7,50 voor volwassenen,
€ 2,50 kinderen tot en met 12 jaar. Zaalverkoop € 10,00 voor volwassenen, € 3,00 kinderen tot en met 12 jaar. Voorverkoopadres: Jacobi Hobby & Creatief, Houtlaan 7 in Drachten.