VV Warga door Bolsward afgetroefd

BOLSWARD - Als Voetbalvereniging Warga die twee 'honderd procent-kansen' in de eerste vijf minuten van de wedstrijd er nu eens gewoon had ingeschoten? Dat gebeurde niet en in een rommelige wedstrijd verloor Warga met 2-0 van SC Bolsward.

Warga kwam goed uit de startblokken. Na twee minuten verscheen Frids Fridsma alleen voor Bolsward-keeper Kees Witteveen. De keeper redde bekwaam op de niet echt goed ingeschoten bal. Warga bleef aandringen. Eerst werd een schot van rechtsvoor Ype Kerkstra buiten de palen getikt door Witteveen. Even later kwam Bart Boersma oog in oog te staan met de keeper. Warga had in deze fase gewoon op voorsprong moeten staan. Hierna nam Bolsward het heft in handen. Voor rust werd het 1-0 en in de tweede helft liep Bolsward uit naar 2-0.