Chill Fashion hangt vol met de nieuwe najaar- en wintercollecties.
Chill Fashion hangt vol met de nieuwe najaar- en wintercollecties. Foto: Ingezonden

Chill Fashion: al 15 jaar begrip in Kollum

KOLLUM - Regelmatig horen Kollumers van toeristen die tijdens hun vakantie Kollum bezoeken: "Wat is dit een schitterend stadje en wat hebben jullie hier een prachtige winkelstraat!" In één van de monumentale panden in de winkelstraat is sinds 15 jaar Chill Fashion gevestigd, een Fashion Store die zich helemaal richt op de man of vrouw die zich vlot, modieus en casual wil kleden.

Op het ruim 170m2 grote winkeloppervlak kan men kiezen uit meer dan 10 gerenommeerde modemerken. En om hun klanten steeds weer wat nieuws aan te kunnen bieden, worden bij Chill Fashion de collecties elke maand aangevuld met nieuwe items van merken als Tom Tailor, Fransa, B-Young, Soya Concept, Cecil, Street One, Noize of Lerros. En dat dit ruim voorziet in een behoefte, blijkt duidelijk uit de nog steeds groeiende klantenkring tot ver buiten Kollum.
De zomer is al weer een poosje voorbij, en dit betekent dat ook bij Chill Fashion de winkel al weer vol hangt met de nieuwe najaar- en wintercollecties van 2019. Van T-Shirts tot winterjassen; er is keus genoeg voor de klanten om zich te laten inspireren.

Bij de modetrends van deze winter geldt dat twee ogenschijnlijk tegengestelde stromingen zich verenigen; te weten: de stroming van hang naar de jaren tachtig en negentig, en die van het gebruiken van duurzame en natuurlijke materialen. Dit winterseizoen is de jurk nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld. Het vest blijft duidelijk in het modebeeld naast het colbertjasje. Verder zijn deze winter de shirts nog steeds bloezend en wat langer, in gladde, glanzende stoffen. Uiteraard blijft de jeans favoriet; nog steeds lekker skinny, maar met een duidelijk hogere taille.
www.chillfashion.nl | Voorstraat 53, Kollum