Harold en Erwin Jansma voorzien je graag van een eerlijk en 
inspirerend woonadvies.
Harold en Erwin Jansma voorzien je graag van een eerlijk en inspirerend woonadvies. Foto: Actief Media

Jansma Wonen: altijd een eerlijk advies

LEEUWARDEN - Jansma Wonen bestaat 25 jaar. Erwin Jansma begon in 1994 op de Schrans in Leeuwarden, sinds vijf jaar is het bedrijf actief in het winkelcentrum van Hurdegaryp. De hoge kwaliteit van de producten en dienstverlening zorgen voor veel vaste klanten. "Er komen regelmatig mensen die ook in Leeuwarden al klant waren."

Erwin werkt al sinds 1981 in de 'woonwinkelwereld'. Hij maakte een korte tussenstap als docent 'stofferen' aan het Noorderpoort College maar het woonwinkelhart bleef kloppen. Toen hij vijf jaar geleden hoorde dat er in Hurdegaryp een winkel vrijkwam, greep hij de kans, samen met zoon Marc. Inmiddels heeft Marc zijn eigen vleugels uitgeslagen, maar onderhoudt hij nog wel de Facebookpagina en maakt de advertenties voor zijn vader. Erwins broer Harold is vanuit Bleiswijk het team komen versterken. De twee broers - beide boven de twee meter - zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen voor een gezellige sfeer. "Wij werken hard, dus dan mag er ook gelachen worden!" Vier buitendienstmedewerkers monteren alle producten vakkundig bij de klant.
Jansma Wonen heeft alles op het gebied van behang, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en binnen- en buitenzonwering. Wil je een 'smart home'? Geen probleem, gordijnen, luxaflex, zonwering en verlichting, alles kan met de stem bediend worden. Ook voor grote zakelijke projecten kun je bij Jansma Wonen terecht.

Bezoek de winkel op Fuormanderij 51A-53 in Hurdegaryp en laat je inspireren.
0511-477752 | www.jansmawonen.nl