Sterk herstel 't Fean '58 tegen Hardegarijp

HURDEGARYP – Na twee nederlagen op rij pakte 't Fean '58 weer eens de volle winst. In de uitwedstrijd tegen Hardegarijp werd het een 0-2 overwinning, een uitslag waar niets op af viel te dingen.

De Feansters nestelden zich door dit resultaat stevig in de middenmoot. Het was een wedstrijd van gemiste kansen. Zo kan de ontmoeting in Hurdegaryp de boeken in. Gemiste kansen, door 't Fean '58. Een 0-5 einduitslag had niet misstaan. De man van de wedstrijd was doelman F.J. Oosterhuis. De betrouwbare goalie van de thuisclub stopte in de eerste helft strafschoppen van André van der Molen en Jens Hamstra. De stand bleef daardoor bij rust 0-1, een score die al na vijf minuten op het scorebord verscheen. De agressief startende Feansters zagen Jens Hamstra een pass precies op maat geven aan de op snelheid liggende Edwin Notebomer. Hij passeerde de doelman beheerst (0-1). In de tweede helft scoorde invaller Erwin Vos 0-2.