De paraplu van Tjitske Klijnstra hangt vol met mooie prijzen.
De paraplu van Tjitske Klijnstra hangt vol met mooie prijzen. Foto: Actief Media

Win een weekendje weg bij Mezutec

DRACHTEN - Wie nog deze maand een waterontharder koopt bij Mezutec Waterzuiveringssystemen bv, is niet alleen verzekerd van heerlijk zacht, kalkvrij water, maar maakt ook nog eens kans op mooie prijzen in de speciale najaarsactie.

Tjitske Klijnstra is sinds augustus medewerker verkoop en advies bij Mezutec. "Iedereen die een waterontharder koopt, mag een kaartje trekken van de paraplu die symbool staat voor onze najaarsactie. De hoofdprijs is een weekendje weg ter waarde van €250,-,
maar ook de andere prijzen zijn de moeite waard. Denk aan een verrassingspakket, een kortingsvoucher van €100,- of twee zakken zout. Nog tot en met 31 oktober maakt elke koper kans. Wint u de hoofdprijs? Dan kom ik die persoonlijk uitreiken."
Het perfecte moment dus, voor wie al langer twijfelt over de aanschaf van een waterontharder, om actie te ondernemen. Een waterontharder zorgt ervoor dat alle kalkaanslag verdwijnt. Minder schoonmaakwerk, en apparatuur krijgt een langere levensduur. Bovendien is het ontharde water zacht voor de huid en kan het verlichting bieden bij diverse huidproblemen.

Meer weten? Neem contact op met Mezutec en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis aan. Of loop voor 31 oktober nog even binnen bij het servicepunt op industrieterrein De Haven in Drachten.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook.