De Rhätische Bahn rijdt naar Arosa, een treinrit door de hoogste Zwitserse bergen.
De Rhätische Bahn rijdt naar Arosa, een treinrit door de hoogste Zwitserse bergen. Foto: Andrea Badrutt

Feldkirch: sprookjesachtige winterwereld

BURGUM - Actief Lezersreizen organiseert in samenwerking met Dalstra Reizen in maart een sprookjesachtige, winterse excursiereis naar het Vorarlberg. Bekijk in 7 dagen het historische centrum van Feldkirch, het vorstendom Liechtenstein en maak kennis met Mainau en Lindau aan de Bodensee.

In een comfortabele touringcar rijdt men naar bloemeneiland Manau. Daarna volgt een warm ontvangst in het hotel met 'Winterpunsch'. Het hotel Weisses Kreuz bevindt zich in een buitenwijk van Feldkirch, slechts 2,5 kilometer loopafstand vanaf het gezellige, middeleeuwse stadscentrum.

Er staan diverse winterse excursies op het programma. Bezoek bijvoorbeeld een bierbrouwerij, of neem de lift naar het auditorium van de Erdinger Arena.
Maak een bijzondere treinreis door de hoogste Zwitserse bergen met de beroemde Rhätische Bahn, die 'Kleine Rote'; naar Arosa en Graubunden, bekijk de hoge skispringschansen van Obersdorf en ontdek hoe chocolade wordt geproduceerd in Hohenems. Tevens staat een bezoek aan Vaduz, de hoofdstad van Liechtenstein, op het programma.

Op de laatste dag wordt de reis gezamenlijk afgesloten met een diner in Nederland, waarna iedereen weer terug wordt gebracht naar de opstapplaatsen.

Deze zevendaagse reis door een wondere winterwereld vertrekt op 22 maart en kost €599,- per persoon.

Kijk voor meer informatie en toeslagen op www.dalstra.nl/lezersreizen-actief of bel 0512-369030.