Onderweg worden er diverse sfeervolle kerstmarkten bezocht.
Onderweg worden er diverse sfeervolle kerstmarkten bezocht. Foto: Oliver Blobel

Genieten van de kerstsfeer in Frankfurt

BURGUM - Actief Lezersreizen organiseert samen met Dalstra Reizen een bijzondere kerstreis van zes dagen naar het sfeervolle Frankfurt.

Vier de kerstdagen in de deelstaat Hessen, met haar mystieke bossen, glooiende heuvels, historische kastelen en authentieke binnenstadjes.

Tijdens de reis worden er diverse gezellige kerstmarkten bezocht, waaronder de markten in Oberhausen en Duisburg. In de chique plaats Wiesbaden kan men genieten van een kerstconcert of een busrit langs de Rijn maken. In Aschaffenburg bezoekt het reisgezelschap onder meer het renaissanceslot Johannisburg en de Stiftsbasiliek.

De familie Postma uit Burgum is vol lof over de kerstreis die zij twee jaar geleden met Dalstra Reizen naar Duitsland maakten. "Wij vonden het heerlijk dat we gewoon in Burgum konden opstappen. Hier was het nog slecht weer, maar naarmate we verder in Duitsland kwamen, werd het pak sneeuw steeds dikker. Heel fijn om de kerst te kunnen vieren in een echte kerstsfeer. De hele reis was perfect verzorgd. Er was goede begeleiding en de excursies waren allemaal even mooi. We bezochten kerstmarkten, gingen naar het Kristalmuseum en maakten een mooie koetsrit. Mochten we deze kerst er weer even tussenuit willen, dan kiezen wij zonder twijfel opnieuw voor Dalstra Reizen!"

De Actief lezersreis naar Frankfurt vertrekt op 22 december en duurt zes dagen. De kosten zijn €560,- per persoon. Deze reis is singlevriendelijk, er is geen toeslag voor eenpersoonskamers. Kijk voor meer informatie en toeslagen op www.dalstra.nl/lezersreizen-actief of bel 0512-369030.