De Tribute To The Cats Band brengt de hits van de Cats weer tot leven.
De Tribute To The Cats Band brengt de hits van de Cats weer tot leven. Foto: Ingezonden

Tribute To The Cats Band in Drachten

DRACHTEN - De Tribute To The Cats Band geeft op 9 november om 21.30 uur een concert in het Fries Congrescentrum in Drachten. Met z'n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren zestig de grondleggers van wat later als de 'palingsound' werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg. Inmiddels zijn we 17 jaar en meer dan 650 concerten verder. 'Lea', 'Why', 'Marian', 'Times were when' en niet te vergeten de wereldhit 'One way wind' zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site, Dutch, Dos-Chicos, en Fiƫsta: Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, nieuweling Michel de Haan en Jan Veerman. De 'jonkies' Cees Veerman en de andere nieuweling Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt.

De zaal is open om 20.00 uur. Informatie en tickets: www.friescongrescentrum.nl | info@friescongrescentrum.nl tel: 0512-330254.