In de herfstvakantie komen de leukste attracties naar Drachten voor de traditionele Herfstkermis.
In de herfstvakantie komen de leukste attracties naar Drachten voor de traditionele Herfstkermis. Foto: Ingezonden

Traditionele Herfstkermis tijdens
herfstvakantie in Drachten

DRACHTEN - Op het Kyriat Onoplein Drachten staat in de herfstvakantie van dinsdag 22 tot en met zondag 27 oktober de traditionele jaarlijkse herfstkermis.

Er zijn verschillende attracties, zoals onder andere een draai- en zweefmolen, botsauto's en een schiettent. Ook aan de inwendige mens is gedacht.

Donderdag 'Eurodag' is een jaarlijks terugkerend gebruik. Kermisbezoekers kunnen de hele dag tegen een gereduceerde prijs gebruik maken van de attracties.

De kermis is dagelijks te bezoeken van 13.00 tot 23.00 uur. Volg de Facebookpagina kermis Drachten voor de nieuwste berichten en mooie acties. Kijk op www.kermisvoordeel.nl/pages/drachten.php voor kortingsbonnen.
Ook de maandelijkse koopzondag staat in het teken van de Herfstkermis. Elke laatste zondag van de maand is koopzondag in Drachten. Ruim 140 winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast zijn ook de winkels op de Stationsweg, tuincentra, bouwmarkten en de winkels op de Martin Luther King-boulevard geopend.

Om de koopzondagen extra aantrekkelijk te maken, worden er vanuit de werkgroep van Ha&Ie regelmatig festiviteiten georganiseerd. Wie hiervan op de hoogte wil blijven doet er goed aan 'Koopzondag Drachten' te volgen op Facebook.
www.winkeliersverenigingdrachten.nl