Kraak jij de code van de schatkist? Dan maak je kans op een jaar gratis spelen in Sanjesfertier.
Kraak jij de code van de schatkist? Dan maak je kans op een jaar gratis spelen in Sanjesfertier. Foto: Ingezonden

Alles draait om beleving in Sanjesfertier

FEANWALDEN - Sanjesfertier is in de 21 jaar dat het bestaat uitgegroeid tot een belangrijke locatie voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Veel kinderen hebben een fantastische dag gehad in het speelparadijs. In de laatste jaren is er veel veranderd in de uitstraling en visie van het bedrijf. "We merken dat de beleving steeds belangrijker is geworden. Dit kwam voor ons sterk naar voren bij de realisatie van de 'glow-in-the-dark-apenkooi'. Voor bezoekers werd het al snel 'het spookhuis'. Door het toevoegen van elementen wordt de fantasie van de kinderen geprikkeld", zo vertelt eigenaar Wimer Visbeek.

"We willen een park blijven waar kinderen aangemoedigd worden om tijdens het spelen zelf te bewegen en de fantasie te gebruiken. Door licht- en geluidseffecten en elementen waarbij kinderen zelf iets moeten activeren, valt er veel te ontdekken. Met de komst van nieuwe attracties als de raket, de piratenboot en de goudmijnapenkooi, is Sanjesfertier een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf november gaan we bezig met de realisatie van 'Winter Sanjesfertier', een soort Winter Efteling."

In de herfstvakantie (volgende week) is Sanjesfertier weer dagelijks geopend. Kinderen kunnen deze vakantie bovendien meedoen aan een leuke prijsvraag: Wie de code van de schatkist weet te kraken, maakt kans op een jaar lang gratis spelen

Speelparadijs Sanjesfertier | De Sânjes 4
9269 HA Feanwâlden | 0511-477390|
www.sanjesfertier.nl | info@sanjesfertier.nl