Flamingo's laat Pallas '08 ontsnappen

LEEUWARDEN - Tegen de koploper in de derde klasse A leken de korfballers van Flamingo's aan de winnende hand. In een voor de Buitenposters desastreus verlopen eindfase trok Pallas' 08 met 13- 11 de winst naar zich toe.

Halverwege de tweede helft leek Flamingo's de wedstrijd binnen handbereik te hebben. Na twee rake schoten van Hendrik Land was het 8-10. Tien minuten voor het einde scoorde Marrit Postma zelfs 8-11. Flamingo's leek af te stevenen op een overwinning, maar het geroutineerde Pallas zette een tandje bij. Met nog drie minuten te gaan was het 11-11. Flamingo's kreeg in de laatste minuut nog twee treffers om de oren. Met 13-11 kon Pallas '08 de winst noteren. Scores Flamingo's: Hendrik Land (3), Marrit Postma (2), Martein Visser (2), Herman Pilat (2), Joukje Stuursma en Tjerk Hamstra.