ONT vergeet zichzelf te belonen

OPEINDE - Een enerverende voetbalwedstrijd was ONT tegen Anjum zeker. Dat ONT niet won had het aan zichzelf te danken, door voor rust geen afstand te nemen van de bezoekers. Het werd 3-3.

Na zeven minuten kwam ONT op voorsprong door een goal van Michel Weisser. Maar tien minuten later was het weer gelijk. Stephan Overkempe kopte raak uit een corner. ONT had het betere van het spel met prima combinatiespel. De hernieuwde voorsprong, doelpunt Dennis Bakker, was verdiend. Anjum strafte vlak voor rust een foutje van ONT af. Overkempe scoorde zijn tweede doelpunt. Door een benutte strafschop door Pôpe Bauke Holwerda raakte ONT op achterstand. De thuisclub ging op zoek naar in ieder geval de gelijkmaker en die kwam er. Tien minuten voor afloop zorgde Weisser voor ONT's derde doelpunt.