Erwin Tabak (links) wordt gestuit door Zuidhorn.
Erwin Tabak (links) wordt gestuit door Zuidhorn. Foto: Jan Anne Vrij

't Fean '58 onderuit

SURHUISTERVEEN – Tegen de verrassende koploper Zuidhorn verloren de blauwhemden van 't Fean´58 zaterdag met 3-5. Het betekende na twee nederlagen op rij een positie in het grijze gedeelte van de ranglijst.

Na de openingstreffer van Zuidhorn scoorde 't Fean '58 tegen. Mooi was dit herstel van de thuisclub met als resultaat de knappe gelijkmaker van Jens Hamstra: 1-1. Net op het moment dat er bij de thuisclub-aanhang het gevoel leefde dat er mogelijkheden op een zege lagen, sloegen de gasten genadeloos toe. Twee minuten later was de mooiste aanval van de middag. Jens Hamstra bereikte Frank ten Hoeve die direct breed gaf aan de hardwerkende Erwin Tabak. Fraai passeerde Tabak doelman Lars Striesenou: 2-2. Het resulteerde in een offensief van de Feansters, maar het doelpunt viel aan de andere kant: 2-3. Na de 2-4 speelde 't Fean '58 in de tweede helft een verloren wedstrijd.